Serveis

Persiana mallorquina

Sistema de proteccio solar

Fabriquem gran varietat de persianes. Mallorquines o enrotllables, per porta o finestra, simples o de múltiples fulles, manuals o amb motor … Disposem una gran col·lecció de estors per interiors.
Veure imatges

Tendals

Tendals y Sostres

Instal·lem tot tipus de tendals (clàssics, manuals, motoritzats, de braç invisible, marquesina decorativa …) o si prefereix un sostre fix o mòbil podem crear l’espai que busca per assoleix el seu confort i intimitat.

Persiana mallorquina

Practicables i Corredisses

Finestres o portes practicables, aconsegueix una aïllament tèrmic i acústic immillorables. Oferim gran varietat de sistemes amb diferents tipus d’obertures, practicables, abatibles, oscil-batents i oscil-paral·leles. Ens adaptem a les seves necessitats.
Veure imatges

Persiana mallorquina

Sistemes de PVC

Els tancaments de PVC oferixen una garantia de durabilitat i protecció (gràcies a la combinació de ferramentes especials) amb un baix cost de manteniment i tot això sense renunciar a un òptim aïllament.

Vidres de colors

Cristaleria

Disposem d’una àmplia gamma de vidres decoratius, miralls, vidrieres, tant decoratius com funcionals … Realitzem instal·lacions temperades o doble vidre ideals per locals comercials.